Διαδικτυακά Μαθήματα


Προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις LOWER, PROFICIENCY, IELTS, TOEFL, GMAT, GRE σε κάθε γωνιά της Ελλάδας χωρίς να μετακινηθείτε από το σπίτι ή το γραφείο σας. Έτσι εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο για μελέτη, αφού αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις.

Με την βοήθεια της τεχνολογίας κορυφαίων εταιρειών στον τομέα της διαδικτυακής εκπαίδευσης, φέρνουμε την ποιότητα και τα αποτελέσματα του Proficiency Centre όπου και αν είστε. Κρυστάλλινος ήχος, ζωντανό video, πολλαπλοί πίνακες, ανταλλαγή αρχείων, και πολλές άλλες εφαρμογές κάνουν το διαδικτυακό μάθημα ακόμη πιο ενδιαφέρον και αποτελεσματικό.

Με τα διαδικτυακά μαθήματα οι γονείς των ανηλίκων μαθητών έχουν την δυνατότητα της άμεσης εποπτείας της προόδου των παιδιών τους καθώς επίσης και την συνεχή επικοινωνία με τους καθηγητές από την άνεση του σπιτιού τους.

Πάνω απ’όλα, διασφαλίζετε την υγεία σας, αφού δεν χρειάζεται να την εκθέτετε σε κίνδυνο κάθε φορά που κάποιος καθηγητής ή συμμαθητής σας πάσχει από μια απλή ίωση. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για εσάς που δεν θα χρειάζεται να χάνετε το μάθημα για ένα απλό κρυολόγημα φοβούμενοι πως θέτετε σε κίνδυνο την υγεία των άλλων.

Καλωσήρθατε στην εκπαίδευση του 21ου αιώνα.